Op twee staatsloten, verkocht bij Cigo, valt 100.000 euro

13 oktober 2011
Op twee staatsloten, verkocht bij Cigo, valt 100.000 euro

PAPENDRECHT - Een bijzonder 'toeval': Op een tweetal loten die Cigo in Winkelcentrum Westpolder heeft verkocht is een prijs van 100.000 euro gevallen. Nóg toevalliger, is dat op 22 januari dit jaar de Lotto Jackpot óók viel op door Cigo verkochte loten;.

Het geldbedrag was toen 9,5 miljoen euro en viel op 7-10-13-15-26-27, kleur blauw. Cigo heette toen nog wel 'Multishop'. Toen was het dus feest en nu dus vast ook weer!

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.