Diabetesfonds zoekt vrijwilligers in Papendrecht

12 oktober 2011
Diabetesfonds zoekt vrijwilligers in Papendrecht

PAPENDRECHT - Het Diabetes Fonds afdeling Papendrecht zoekt vrijwilligers die in de eerste week van november twee uurtjes willen collecteren in Papendrecht. Diabetes (ook wel suikerziekte genoemd) is een ernstige ziekte die diep ingrijpt in het leven van mensen. Daarnaast heeft het een domino-effect. Diabetes kan leiden tot een hartaanval, dementie, blindheid en nierfalen. Er zijn nu al 1 miljoen mensen met diabetes in Nederland. En elke dag komen er 200 patiënten bij.

Het Diabetes Fonds betaalt wetenschappelijk onderzoek om diabetes beter te behandelen, te voorkomen en te genezen. Hiervoor is het fonds afhankelijk van donaties en de collecte. Om de opmars van diabetes tegen te gaan, zijn er meer inkomsten nodig. Daarom is het Diabetes Fonds hard op zoek naar nieuwe collectanten in Papendrecht.De collecteweek is van 30 oktober t/m 5 november. Vrijwilligers kunnen zelf bepalen op welke avond ze willen collecteren.

Bel voor meer informatie met de collecteleider Pieter van den Berg, telefoonnummer: 06-22242349 of stuur een mailtje naar info@luxfoto.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.