Voetganger aangereden op de Kennedylaan

11 oktober 2011
Voetganger aangereden op de Kennedylaan

PAPENDRECHT - Een overstekende voetganger is aangereden door een auto. Het ongeval gebeurde op maandagavond 10 oktober 2011 bij de kruising van de Kennedylaan met de Lange Tiendweg in Papendrecht. Vanaf de Kennedylaan kwam een auto met achter het stuur een 75-jarige man uit Dordrecht. De man verklaarde na het ongeval dat hij doorreed tot net na de kruising en plotseling een harde klap hoorde. Vervolgens was de voorruit van zijn auto kapot. Dat kwam door een aanrijding met een 80-jarige man uit Papendrecht die op het zebrapad liep. De autobestuurder had het slachtoffer niet gezien. De voetganger had beenletsel en een ambulance bracht de man voor onderzoek en behandeling naar het ziekenhuis.

 
Foto: Pieter van den Berg
 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.