Ongeval door autopech op Papendrechtse brug

10 oktober 2011

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdag kreeg een moeder met kind autopech op de Papendrechtse brug. Op de brug, waar 80 kilometer per uur gereden mag worden, zijn geen vluchtstroken. De vrouw was dus genoodzaakt haar voertuig te stoppen op de rijbaan en een niet oplettende vrachtwagen reed daarop tegen haar auto. Het kind, een jong meisje in de kleuterleeftijd, liep bij het ongeval gelukkig slechts een hoofdwond op. Toch moest de brandweer eraan te pas komen om de auto open te maken. Er mag dus van geluk gesproken worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.