Spookrijder aangehouden

07 oktober 2011

PAPENDRECHT - ALBLASSERDAM – Een 29-jarige autobestuurder uit Sliedrecht is uiteindelijk bij het Bosbesplein in Papendrecht aangehouden. Dat gebeurde op donderdagmiddag 6 oktober 2011. De politiemensen zagen de auto waarin de man reed de rijksweg A15 opgaan bij Hardinxveld-Giessendam. Bij navraag bleek dat het rijbewijs van de bestuurder ongeldig verklaard was. De agenten gaven op de snelweg het voertuig bij de afslag Wijngaarden een volgteken. Hierop reageerde de 29-jarige niet. Ter hoogte van het tankstation bij Alblasserdam stopte het voertuig op de vluchtstrook. Maar de bestuurder keerde en reed tegen het verkeer de rijksweg weer op in de richting van Dordrecht. De agenten gingen op zoek naar het voertuig en zagen deze bij het Bosbesplein. Ze reden deze klem en hielden de automobilist aan. Naast het uitschrijven van verbalen voor het rijden zonder geldig rijbewijs en gevaarlijk rijgedrag namen de politiemensen de auto van de verdachte in beslag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.