Hardlopen in Sliedrecht/Papendrecht in de 10e WIM HOL Memorial Loop

03 oktober 2011
Hardlopen in Sliedrecht/Papendrecht in de 10e WIM HOL Memorial Loop

PAPENDRECHT - Op zaterdag 8 oktober organiseert av Passaat in Papendrecht de 10e Wim Hol Memorial, onderdeel van het Univé Grote Rivieren loopcircuit 2011. Tijdens deze loop wordt voor een aantal klassementen de eindrangschikking bepaald. De uiteindelijke beslissing valt 2 weken later tijdens de Poort6-loop in Gorinchem.

Vorig jaar werd de wedstrijd gewonnen door Maarten van Zeggeren, lid van de organiserende vereniging AV Passaat. Maarten zal ook deze editie aan de start zal verschijnen om de strijd aan te gaan met klassementsleider Nabil Karimi, Wilfred Verhagen en Fouad Fertoute.

Bij de dames heeft de winnares van vorig jaar, Annemieke Breukink, een uitnodiging van de organisatie ontvangen om van start te gaan. Mogelijk dat zij tegenstand krijgt van Anne Zijderveld (Passaat) en Rianne Kremers (Typhoon).

De beide wedstrijdrecords (49:01 bij de mannen en 57:08 bij de vrouwen) dateren al van zolang geleden dat niet echt bekend is hoe oud ze zijn. Mogelijk dat ze dit jaar aangescherpt gaan worden.  Bij goede weeromstandigheden moet dat op het snelle parkoers dat door Sliedrecht, Wijngaarden en Papendrecht gaat, zeker mogelijk zijn.

Na afloop is er een verloting waarbij de Sliedrechtse en Papendrechtse middenstand hebben gezorgd voor een goed gevulde prijzentafel.  Aansluitend is de prijsuitreiking voor de diverse leeftijdscategorieën wedstrijdlopers.

Starttijden en afstanden:

12:45 uur Prestatieloop over 5 Engelse mijl en om 14:00 uur – Wedstrijd/prestatieloop over 10 Engelse mijl.

Voorinschrijven via

www.inschrijven.nl

tot en met 4 oktober.

Na-inschrijven in de kantine van de atletiekvereniging av PASSAAT vanaf 11:00 uur tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd of prestatieloop.

Kosten: Prestatieloop 5 EM en Wedstrijd-/prestatieloop 10 EM   €7,00.

Informatie: Els Verberkmoes tel.: 078-6150417 via mail:  inschrijven@avpassaat.nl

of via de website

www.avpassaat.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.