Wethouders op de solex door de wijk

03 oktober 2011
Wethouders op de solex door de wijk

PAPENDRECHT - Het college van B&W bracht zaterdag 1 oktober een werkbezoek aan de wijken Kraaihoek, Middenpolder en ‘t Zandt. Vanaf restaurant de Pepermolen ging het college met het wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder door de wijken.

Het college hield tussenstops tijdens solextour langs de Merwedesingel in 't Zandt, de Kinderboerderij, de parkeerplaats van de Morgensterkerk en de Anne frankschool om ook met bewoners te spreken. Ook bracht het college Wijnhuis De Paap een kort bezoek. 

De solextour eindigde weer bij restaurant de Pepermolen. Bewoners konden hier een broodje te eten met het college.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.