Op bezoek bij Sonneveld Group BV

03 oktober 2011
Op bezoek bij Sonneveld Group BV

PAPENDRECHT - Wethouder Richard Korteland van Economisch beleid en Werkgelegenheid bezocht eind september Sonneveld Group BV. Hij werd te woord gestaan door algemeen directeur Cees Hack. 

Sonneveld produceert en levert broodverbetermiddelen in Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Zuidoost Azië. Zij onderscheiden zich op het gebied van innovatie, creativiteit en samenwerking.

Eén keer per maand legt wethouder Korteland een bezoek af aan een Papendrechts bedrijf om meer te weten te komen over wat er speelt in het Papendrechtse bedrijfsleven. De kennismaking en informatie uitwisseling worden - niet alleen door de gemeente - maar ook door het bedrijfsleven als nuttig ervaren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.