Nieuwe starterswoningen met korting

27 september 2011
Nieuwe starterswoningen met korting

PAPENDRECHT - Aan de Schooldwarsstraat, in het centrum van Papendrecht, start woningcorporatie Woonkracht10 op zaterdag 1 oktober met het aanbieden van zeven starterswoningen met korting. Deze woningen maken deel uit van een totaalproject waarbij 26 (starters)woningen, 5 appartementen en 6 dijkwoningen worden gerealiseerd.

 
“Het bijzondere aan de zeven woningen van Woonkracht10 is dat de verkoopprijs begint bij € 145.350,-. Dit is vijftien procent lager dan de taxatiewaarde. De woningen hebben twee slaapkamers, een eigen dakterras en een privé-parkeerplaats.”, zegt Wim van den Herik, vestigingsdirecteur van Woonkracht10 in Papendrecht. “De woningen liggen in het hart van Papendrecht en zijn ideaal voor jongeren die hun eerste woning willen kopen.”
 
Koopgarant
De woningen kunnen onder de taxatiewaarde worden verkocht dankzij de koopregeling ´Koopgarant´. Koopgarant geeft kopers een korting van vijftien procent op de verkoopprijs. Hierbij wordt de afspraak gemaakt dat Woonkracht10 de woning terugkoopt tegen de marktwaarde als de koper besluit de woning te verkopen waarbij de winst of het verlies wordt gedeeld.
 
“Betaalbaar wonen in de Drechtsteden. Daar staan we voor als Woonkracht10. Als starter is het momenteel heel moeilijk om een hypotheek te krijgen. Door deze regeling wordt de sprong naar een koopwoning makkelijker”, zegt Van den Herik.
 
Informatiedag
Op zaterdag 1 oktober organiseert Woonkracht10 een informatiedag over deze woningen. Van 10.00 tot 14.00 uur kun je meer informatie krijgen en deelt Woonkacht10 de inschrijfformulieren uit om je interesse kenbaar te maken. 
Locatie: Schooldwarsstraat 48 in Papendrecht.
Meer informatie is te vinden op: www.woonkracht10.nl/lagedijcke
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.