Prins is koning op Westpoldertoernooi

26 september 2011
Prins is koning op Westpoldertoernooi

PAPENDRECHT - Henk Prins is de verrassende winnaar geworden van het Westpolder schaaktoernooi in Papendrecht. Bij de jeugd was de 9-jarige Alexander Janse uit Capelle aan de IJssel de beste.

Sliedrechter Henk Prins had na zeven ronden een halve punt voorsprong op Lennard den Boer uit Hendrik Ido Ambacht en Melvin Holwijn uit Dordrecht.
 
De leden van de organiserende vereniging Papendrecht/Alblasserdam kwamen er in de top van het klassement niet aan te pas, maar zij smaakten wel het genoegen dat hun jaarlijkse toernooi in het winkelcentrum veel deelnemers trok. Het binnenplein zat dan ook vol met schakers, uit de leeftijdsklasse van acht tot tachtig. Ook het winkelend publiek toonde belangstelling. Drie van hen werden verrast met een waardebon voor gratis schaaklessen.  
De combinatie van jeugd- en seniorentoernooi is volgens wedstrijdleider Hans van de Beukel een schot in de roos en zeker voor herhaling vatbaar.
Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.