Eerste verlies Drechtstreek

26 september 2011
Eerste verlies Drechtstreek

PAPENDRECHT - Het eerste verlies van Drechtstreek van seizoen moest het incasseren tegen het Zwijndrechtse Pelikaan dat met 1-2 won. Tijdens de eerste helft waren beide ploegen goed aan elkaar gewaagd en had Drechtstreek een licht veldoverwicht. Wederzijds waren er kansen totdat Remco Koremans in de 23ste minuut het voor Drechtstreek enige doelpunt van de middag scoorde. Een schot van Ricardo Heerebrand ketste terug van de paal waardoor Koremans de bal voor het intikken had. Op slag van rust draaide een bal van Heerebrand  net van de lat af anders was de 2-0 een feit geweest.

 
In de tweede helft kwam er duidelijk meer initiatief van Pelikaan zijde. Drechtstreek viel wat terug en moest ook enkele kansen weggeven. Het leek zich echter goed te handhaven totdat Niels van Muyen zich handig liet vallen in het strafschopgebied en daarvoor door scheidsrechter Elissen werd beloond met een strafschop. Randy Kroos benutte de strafschop en was daarmee goed voor de 1-1. Nog geen vijf minuten later legde opnieuw  Niels van Muyen aan voor een hard schot dat via de onderkant van de lat en het hoofd van Jorn van Drimmelen in het doel belandde: 1-2. Aanvallend was Drechtstreek niet in staat om nog echt gevaar te creëren en men moest tevreden zijn met een 1-2 nederlaag.
 
Komende zaterdag speelt Drechtstreek in Sprang-Capelle de lastige uitwedstrijd tegen koploper SV Capelle.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.