Ven2Cops van Politie Zuid-Holland-Zuid 63 keer over de finish

26 september 2011

PAPENDRECHT - Op vrijdag 16 september heeft het fietsteam Ven2Cops van de Politie Zuid-Holland-Zuid maar liefst 63x de finish bereikt boven op de Mont Ventoux. Een geweldige prestatie. Het weer was prachtig, blauwe lucht, heel de dag zon en weinig of geen wind. Ideaal dus, maar wel daardoor wel erg warm. 

 
De teamleden gingen, één, twee, drie en zelfs vier keer naar boven. Op de top werden zij opgewacht en binnengehaald door de andere teamleden en verzorgers. De Ven2Cops deden dit met het doel geld op te halen voor de kankerbestrijding. Ook dat is ruimschoots gelukt. Inmiddels is de stand met de toegezegde bedragen ruim 55.000 euro. Al met al ook dit jaar weer een zeer geslaagd evenement waarin alle doelstellingen zijn gehaald. Ven2Cops en de politie Zuid-Holland-Zuid zijn inmiddels een begrip geworden op de top van de Mont Ventoux en bij de organisatie Ven24Cancer.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.