Papendrecht behaalt 5de en 17de plek op landelijke Rode Kruis wedstrijd

23 september 2011
Papendrecht behaalt 5de en 17de plek op landelijke Rode Kruis wedstrijd

PAPENDRECHT -Twee teams van het Rode Kruis afdeling Papendrecht hebben afgelopen zaterdag tegen zestien andere teams gestreden op de landelijke Rode Kruis wedstrijd in Nijmegen. Tijdens de wedstrijd moesten zij acht casussen oplossen waarin een ongeval had plaatsgevonden. Het was de taak aan het team om alle slachtoffers zo snel en goed mogelijk te verzorgen. Er wordt tijdens een wedstrijd dus gekeken naar de kennis en kunde van het team, maar ook zeker naar de samenwerking van het team.

Aan het eind van de dag wordt bekeken wie deze dag als beste gescoord heeft en dat team gaat dan door naar internationale wedstrijd volgend jaar. Tijdens de prijsuitreiking werd duidelijk dat er één team op de 17de en het andere team op de 5de plek geëindigd was. Er wordt teruggekeken op een leerzame en gezellige dag.

 

 

Foto: Laurens van Uden

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.