Man aangehouden na diefstal taxi

22 september 2011

PAPENDRECHT/DORDRECHT - Een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is in de nacht van dinsdag op woensdag 21 september aangehouden voor diefstal van een taxi. Een 41-jarige taxichauffeur uit Dordrecht nam de man mee voor een rit vanaf het station in Dordrecht naar Papendrecht. Aan de Lange Tiendweg in Papendrecht vroeg de man de chauffeur te stoppen en uit te kijken naar jongens waarmee de man ruzie zou hebben en die hem mogelijk zouden opwachten. Toen de chauffeur uitstapte en een kijkje ging nemen, ging de man er plots met de taxi vandoor. De chauffeur belde direct de politie die het voertuig even later aan de Schiestraat in Dordrecht aantroffen. Even verderop zagen de agenten vervolgens de man lopen, waarna ze hem direct hebben aangehouden.

De man, die overigens niet in het bezit bleek te zijn van een geldig rijbewijs, is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.