Nieuwe woonkamerruit als huwelijkscadeau

22 september 2011
Nieuwe woonkamerruit als huwelijkscadeau

PAPENDRECHT - Vrijdag 16 september 2011 is Jeroen Verboom, calculator bij Schildersbedrijf Groen BV, in het huwelijksbootje gestapt met Joyce. Tijdens hun huwelijksreis, hebben collega’s van Jeroen, een ludieke actie bedacht om het bruidspaar bij thuiskomst eens flink te verrassen.

Maanden terug is Jeroen op de foto gezet als de kunstschilder Rembrandt. Deze foto was bedoeld voor een folder van GlansGarant, een abonnementsvorm voor schilderwerk. Echter, wilde Jeroen zo niet gezien worden door vrienden en bekenden. Hij besloot dan ook een ander persoon op de folder te publiceren als Rembrandt, tot grote teleurstelling van de directie van Schildersbedrijf Groen.

De bewuste foto heeft Groen BV alsnog in handen gekregen met de medewerking van Glansgarant en deze foto door Esbi levensgroot laten afdrukken. Vervolgens is de foto door de glasafdeling van Groen BV tussen het glas van een isolatieruit aangebracht en vervolgens is deze ruit geplaatst in het woonkamerraam van de woning van het pas getrouwde stel.

Nu maar afwachten op hun reactie bij thuiskomst na hun huwelijksreis.

In ieder geval is Jeroen Verboom door deze actie alsnog een regionaal bekende Rembrandt geworden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.