Eerste oplaadpunt voor auto’s in Papendrecht bij Van Wijngaarden Elektrotechniek

21 september 2011
Eerste oplaadpunt voor auto’s in Papendrecht bij Van Wijngaarden Elektrotechniek

PAPENDRECHT - Van Wijngaarden Elektrotechniek BV aan de Visschersbuurt 27 heeft een Papendrechtse primeur: het heeft nu het allereerste oplaadpunt voor electrische auto’s in Papendrecht.
Het bedrijf is dealer geworden van EV-Box, een Nederlandse fabrikant van oplaadstations die geschikt zijn voor thuis en voor zakelijke doeleinden, zoals bedrijfsparkeerplaatsen en fabrieksterreinen.
 
Erwin van Wijngaarden geeft aan:”Elektrisch vervoer is een nieuwe ontwikkeling die momenteel volop aandacht krijgt, omdat het milieuvriendelijker is en minder geluidsoverlast geeft. De komende jaren zullen de prijzen voor electrische motoren steeds meer gaan dalen, zodat er meer electrische auto’s verkocht gaan worden en er dus ook meer oplaadstations nodig worden. Als bedrijf hebben we natuurlijk al jaren ervaring met electriciteit en alles wat er bij komt kijken.”
 
Kijk meer meer info op www.vanwijngaardenelektrotechniek.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.