Papendrecht genomineerd voor Jong Lokaal Bokaal

20 september 2011
Papendrecht genomineerd voor Jong Lokaal Bokaal

PAPENDRECHT - Op dinsdag 20 september ontving de gemeente Papendrecht een jongerendelegatie van 15 studenten die het jeugdbeleid van de gemeente gaat beoordelen. Papendrecht is een van de 12 genomineerde gemeenten voor de Jong Lokaal Bokaal, een stimuleringsprijs voor goed jeugdbeleid.

Wethouder Koppenol (zie foto) kreeg allerlei kritische vragen van de studenten, zoals: "Wat voor uitgaansgelegenheden zijn er voor jongeren?" en "Hoe hoog is de jeugdwerkeloosheid?". Koppenol geeft enthousiast en gedegen antwoord op de vragen.

Op 21 november wordt bekendgemaakt welke gemeente de bokaal heeft gewonnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.