Amber, Duane en Jordi kampioenen bij de atletiek regiocompetitie

19 september 2011
Amber, Duane en Jordi kampioenen bij de atletiek regiocompetitie

PAPENDRECHT - Tijdens de 34e pupillen regiocompetitie zijn Amber Fritse , Duane van Dijkhuizen en Jordi Schmid  van AV Passaat 1e geworden op de vijfkamp (sprint, kogelstoten, hoog- en verspringen, balwerpen).

Amber en Duane wonnen bij alle wedstrijden van de pupillen B de 40 m, en waren met de andere onderdelen ook steeds bij de top 3. Ze lieten de concurrentie daarom ver achter zich.
Jordi zat in de grootste groep, bestaande uit 52 A1 pupillen. Daarin waren de atleten in de top 5 erg sterk en aan elkaar gewaagd.

Jordi was goed op alle onderdelen, maar het kogelstoten won hij steeds weer met overmacht. Met zijn laatste stoot naar 7,87m. (1 m. verder dan de nummer 2), stelde hij zijn eerste plaats zeker.

Verder waren er ook nog 2e plaatsen voor Bridget Jansen (A1) en Gabrielle Opmeer (A2).
Lucas van de Nadort( C pupil) sloot zijn eerste keer deelname meteen af met een mooie derde plaats.

Na elke wedstrijd werd er  de 1000 meter gelopen. Ook hier was een competitie over 5 wedstrijden. Hier waren zelfs 4 kampioenen voor AV Passaat :  Yasmine van der Linden, Arne van der Linde , Tijmen Vogel en Gabrielle Opmeer gevolgd met een tweede plaats voor Amber Fritse en Martijn Ruisbroek en een derde plaats voor Duane van Dijkhuizen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.