Eerste puntverlies voor Drechtstreek

19 september 2011
Eerste puntverlies voor Drechtstreek

PAPENDRECHT - Drechtstreek heeft tegen Wieldrecht de eerste verliespunten van de competitie moeten incasseren. De ploeg van trainer Virgil Breetveld wist door keihard werken een gelijkspel af te dwingen. Heel anders dan een week eerder tegen WNC waar beide ploegen speelden om te winnen was er nu veel minder sprake van een open wedstrijd. Drechtstreek had duidelijk moeite met de verdedigende tactiek van Wieldrecht. In de eerste helft konden wederzijds wel enkele doelkansen worden gecreëerd maar tot doelpunten kwam men niet.

Tijdens de eerste minuten van de tweede helft wist Wieldrecht een reeks hoekschoppen af te dwingen maar tot echt gevaar leidde dit niet. Het eerste doelpunt viel aan de andere kant toen Peter van de Merwe in de 52ste minuut op een lange bal van achteruit goed door ging en hard de 1-0 achter doelman Michel Bezemer schoot. Wiedrecht liet zich niet uit het veld slaan en acht minuten later wist Ralph Verschuren de gelijkmaker in te schieten. Drechtstreek creëerde nog wel enkele kansen. Zo verdiende de bal op de paal van Ricardo Heerebrand duidelijk een beter lot. In de laatste minuut kreeg Wieldrecht nog een vrije trap net buiten het strafschopgebied nadat Patrick Kunst aan de noodrem had getrokken. Dat schot Ferry van der Wulp ging echter ruim naast waardoor beide ploegen tevreden moesten zijn met een punt.

Door dit gelijke spel moest Drechtstreek de koppositie overgeven aan SV Capelle dat knap met 5-2 won van Schelluinen en daarmee ongeslagen blijft. Zaterdag speelt Drechtstreek thuis tegen Pelikaan uit Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.