Prijsuitreiking landwinkel veel winnaars

05 september 2011
Prijsuitreiking landwinkel veel winnaars

PAPENDRECHT - Op zaterdag 3 september j.l. zijn de prijzen van de open dag uitgereikt. De boomggaardvragen die op 'De Dag van de Heerlijkheid' in de boomgaard en op het erf hingen zijn het best beantwoordt door Sophie, zij won een heerlijkheidspakket.

Elena kreeg uit handen van Sanne (de expert in boomstamheffenbeoordelingen) het boomgaardspel voor haar voortreffelijke boomstamheffen onder invloed van 'Boerenkracht'!

De prijsvragen over allerlei paardenweetjes leverden 3 prijswinnaressen op Cato en Muriel kregen prachtige poetsboxen vol met borstels uit handen van Thuja (en haar dochter Marly) van Ponyplus. De derde prijswinnaar Naomi was helaas verhinderd.  Allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd, we hebben er in de boomgaard een glaasje appelsap op gedronken.

Appelplukker Arjan was net aan het werk en dat kwam goed uit, konden de prijswinnaars ook nog een appeltje meeplukken.
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.