Splash Waterfestijn Wasko en 't Kofschip een nat feest

05 september 2011
Splash Waterfestijn Wasko en 't Kofschip een nat feest

PAPENDRECHT - Op woensdag 31 augustus werd er voor de kinderen van kinderopvang Wasko en OBS 't Kofschip een gezamenlijk Splash Waterfestijn georganiseerd om het nieuwe schooljaar spectaculair te openen.

Alle leerlingen en kinderen van de BSO en Dagopvang konden deelnemen aan heel veel leuke spelletjes.
Er was een springkussen, poffertjeskraam, muziek en een echte grote buikschuifbaan, kortom één ding was zeker: iedereen werd nat!
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.