Afscheid meester moerman van oranje-nassauschool

05 september 2011
Afscheid meester moerman van oranje-nassauschool

PAPENDRECHT - Na 40 dienstjaren heeft de Oranje-Nassauschool afscheid genomen van meester Jan Moerman. Per 1 september is hij gaan genieten van zijn FPU.

Hij heeft al deze jaren als groepsleerkracht in Papendrecht gewerkt. Eerst op de vroegere Ireneschool en daarna op de Koningin Wilhelminaschool, die na een fusie de naam Oranje-Nassauschool heeft gekregen.

Op 31 augustus werd meester Jan door een ambulance thuis opgehaald om hem vervolgens op school af te leveren Daar stonden alle kinderen al op hem te wachten. Na wat BHV activiteiten te hebben moeten uitvoeren ontving de meester zijn laatste BHV diploma. Daarna mocht hij elke groep bezoeken en daar een activiteit uitvoeren; van voorlezen en het bouwen van een zandkasteel bij de kleuters tot het zingen van een lied en het geven van een taalles uit een methode van 40 jaar geleden.

Aan het eind van de ochtend werd hij feestelijk toegezongen door alle kinderen in de hal van de school en kreeg hij een aantal mooie cadeaus.

’s Avonds vond er een afscheidsreceptie plaats in de hal van de school, waar veel belangstellenden onder het genot van een hapje en een drankje afscheid namen van de meester. Meester Jan Moerman kijkt terug op een feestelijk laatste dag op school.

 

Foto: Oranje-Nassauschool

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.