Gestolen bromscooter teruggevonden

22 augustus 2011

PAPENDRECHT - De politie heeft een bromscooter in beslag genomen die naar alle waarschijnlijkheid gestolen is. Bij de politie kwam op maandag 22 augustus 2011 rond 03.00 uur de melding dat er twee personen aan het rommelen waren aan een scooter die stond in een plantsoen bij de Staringlaan in Papendrecht.

Agenten vonden de brommer waarvan allerlei onderdelen afgehaald waren. In het onderzoek dat volgde hielden agenten 21-jarige man uit Papendrecht aan. De politie gaat verder met het onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.