Vroege vuurwerkvangst

18 augustus 2011

Een politieagente heeft in het Oostpolderpark in Papendrecht ongeveer drie á vier kilo vuurwerk in beslaggenomen. De laatste weken kwamen er regelmatig meldingen van het afsteken van vuurwerk.

De agente die op woensdagmiddag 17 augustus 2011 aan het biken was rook in het park een sterke kruitlucht afkomstig van vuurwerk. Ze kwam twee jongens uit Dordrecht tegen van 14 en 18 jaar die vuurwerk bij zich hadden. Zij deden afstand van hun vuurwerk en krijgen een doorverwijzing naar buro Halt. Bij het vuurwerk zaten onder andere verschillende strijkers en zogenaamde Romeinse kaarsen. Uiteraard is het deze tijd niet toegestaan om vuurwerk af te steken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.