Ruit ingegooid: Twee aanhoudingen

17 augustus 2011

PAPENDRECHT - Voor vernieling zijn twee verdachten aangehouden. Op woensdag 17 augustus 2011 omstreeks 05.50 uur kwam de melding dat er een baksteen door de ruit was gegooid. Dat gebeurde bij een woning aan de Boomgaardstraat in Papendrecht. De politie stelde direct een onderzoek in en hield twee verdachten aan in de Boomstraat. Het gaat om twee mannen van 21 en 24 jaar die komen uit Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.