Vier meiden geslaagd voor een jeugd EHV examen bij het Rode Kruis Papendrecht

03 juni 2011
Vier meiden geslaagd voor een jeugd EHV examen bij het Rode Kruis Papendrecht

PAPENDRECHT -Dinsdagavond werden de examens afgenomen voor de jeugd EHV (Eerste Hulp Verlener) opleiding. Het afgelopen seizoen kregen deze vier meiden les van een aantal vrijwilligers van de afdeling waaronder Stanley (links) en Laurens (rechts) op de foto.

Vorige week moesten de meiden hun theorie examen afleggen en afgelopen dinsdagavond mochten ze hun handelingen die ze geleerd hadden in de praktijk laten zien aan een examinator. Alle vier de examenkandidaten hebben hun diploma behaald. De examenkandidaten waren van links naar rechts op de foto: Sylvana, Martine, Eloise en Chariska.

In oktober start het Rode Kruis weer een nieuwe jeugd opleiding in het Rode Kruis gebouw aan de Duivenstraat in Papendrecht

Foto: Marjolijn Mellegers

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.