Straatspeeldag 2011

03 juni 2011

PAPENDRECHT -Woensdag 1 juni stond de Hendrik Breitnerstraat in het teken van de Nationale kinderstraatspeeldag.

Sjaak Troost en Chantal de Koning hadden ook dit jaar samen met een team vrijwilligers alles uit de kast getrokken om de kinderen uit Papendrecht en omgeving een geweldige straat speelmiddag te bezorgen.

Er was van alles te beleven, er waren verschillende springkussen, glijbaan, poffertjeskraam, draaimolens, Schminkers, een ballonen clown en de kinderen konden ook een rondje maken op mini paartjes.

Om 16:00 uur bleek dat meer dan 700 kinderen alleen of samen met hun vriendjes, ouders, opa of oma’s de speelmiddag bezocht hadden, een aantal waar Sjaak en Chantal erg trots op zijn.

Ook Burgemeester Kees de Bruin en wethouder Herman Nieuwstraten kwamen een kijkje nemen en beide waren onder de indruk dat het de organisatie ook dit jaar weer gelukt is om kinderen één middag zoveel plezier te bezorgen.

 Tekst en foto: Pieter van den Berg meer foto's zie www.luxfoto.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.