Koninklijke Onderscheiding voor de heer Krijgsman

10 mei 2011
Koninklijke Onderscheiding voor de heer Krijgsman

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin speldde op dinsdag 10 mei om 15.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis een Koninklijke Onderscheiding op bij de heer Krijgsman. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege zijn uitzonderlijke inzet voor de maatschappij.

G. Krijgsman (Papendrecht, 16 november 1951) is onderscheiden voor zijn werkzaamheden als eigenaar/directeur van Kop Beveiliging en voor bestuurlijke activiteiten sinds 1970 op het terrein van sport, bankwezen, ondernemersbelangenbehartiging en welzijn.

De heer Krijgsman bekleedde sinds 1973 vele functies bij korfbalvereniging PKC. Hij was onder meer bestuurslid, lid van de bouw-, de kantine- en de vrijwilligerscommissie, medeoprichter van de sponsorcommissie en was hij betrokken bij de oprichting van de ondernemersvereniging van PKC.

Nadat hij een eigen bedrijf startte in Leerdam, zet de heer Krijgsman zich sinds 2002 in als bestuurslid van de Bedrijven Kring Leerdam. Mede door zijn betrokkenheid is deze ondernemersvereniging uitgegroeid tot een hechte, actieve organisatie. Verder was de heer Krijgsman tussen 1985 en 2005 bestuurslid van de Rabobank en zet hij zich sinds 2009 als bestuurslid van de raad van toezicht van Syndion in voor dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een handicap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.