Herenteams T.O.P dichterbij kampioenschap

27 april 2011
Herenteams T.O.P dichterbij kampioenschap

PAPENDRECHT -Afgelopen paasweekend zijn door beide herenteams van T.O.P. goede overwinningen geboekt, die beide teams steeds meer een stukje dichterbij de eindstreep kunnen brengen: het kampioenschap!

Het eerste zaterdag-herenteam speelde afgelopen zaterdag op de alweer 3e competitiedag uit tegen Rhoon. Het weer was werkelijk schitterend en bracht ook nog eens een goede temperatuur om in te spelen. De beiden herenenkels werden door Wesley en Arnoud gemakkelijk gewonnen waardoor een snelle 2-0 voorsprong een feit was. De dubbels daarentegen waren lastiger.

Vooral toen bleek dat oud A-speler Jeroen van Assendelft mee zou doen in de dubbels. Desondanks dit gegeven waren de dubbels zwaar bevochten duels waarbij Wesley en Jerry de eerste dubbel goed pakte met 6-2 6-4. De tweede en derde dubbel (respectievelijk Arnoud/Mike en Mike/Jerry), waar Van Assendelft zijn kwaliteiten liet zien samen met respectievelijk Jeroen Boomsma (2e HD) en Scott Liles (3e HD) werden allebei nipt in drie sets verloren met, in allebei de dubbels, nog kans op overwinning. Het werd 3-2 voor de heren van T.O.P., welke nog steeds op de eerste plaats van de ranglijst staan en goed op weg zijn voor mogelijk kampioenschap.

Tijdens de 4e competitiedag op de zaterdag (14 mei 2011) speelt T.O.P. 1 thuis tegen Dosh 1 om 13:30 uur.

Het eerste herenteam op de zondag moest afgelopen maandag naar St. Willebrord en speelde tegen Rico 1. Op het mooi gelegen tenniscomplex van Rico was al na vier uur de overwinning binnen. Alle vier de herenenkels (1e HE: Wouter, 2e HE: Fabian, 3e HE: Rutger en 4e HE: Ivo) werden aanzienlijk makkelijk gewonnen in twee sets, waarbij Wouter zelfs voor de tweede keer geen game weggaf in zijn enkelspel.

Ook de dubbels werden gemakkelijk gewonnen in twee sets (1e HD: Wouter/Wesley en 2e HD: Fabian/Ivo) .  De mannen van Rico verwerkten hun snelle nederlaag op een humoristische wijze en waren blij met hun in totaal 15 behaalde games.  Ook het zondagteam staat nog steeds bovenaan  op de ranglijst met maximale punten: 18 punten!

De volgende keer (8 mei 2011) speelt het zondagteam T.O.P. 1 thuis tegen Halsteren 1 met als aanvangstijd 11:00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.