Speeltuin De Wip Wap heropend

20 april 2011
Speeltuin De Wip Wap heropend

PAPENDRECHT -Burgemeester De Bruin verrichtte zaterdag 16 april de officiële opening van speeltuin De Wip Wap in de Tesselschadestraat. De speeltuin is helemaal vernieuwd en voldoet weer aan alle geldende veiligheidseisen.

De nieuwe speeltoestellen en ondergronden bieden speelplezier voor alle kinderen van 0 t/m 12 jaar en voldoen aan alle geldende veiligheidseisen. In de vernieuwde speeltuin kan worden geschommeld, gewipt en geklommen. Ook zijn er knikkerpotjes, een hinkelbaan, een zandbak en een tafeltennistafel.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.