Vier jubilarissen tijdens jaarvergadering Rode Kruis

31 maart 2011
Vier jubilarissen tijdens jaarvergadering Rode Kruis

PAPENDRECHT - Op de jaarvergadering van het Rode Kruis afdeling Papendrecht werden er vier jubilarissen in het zonnetje gezet voor een jubileum aantal vrijwilligers jaren. Op de foto van links naar recht Marjolijn Mellegers (20 jaar), Joke Gaal (20 jaar), midden/achter Adelbert Putters (voorzitter), Bep Driessen (40 jaar) en Nol Smak Gregoor (20 jaar).

Deze mensen hebben zich een bepaald aantal jaren vrijwillig ingezet voor de afdeling waarvoor ze een lintje en een oorkonde ontvingen van de voorzitter van de afdeling Papendrecht. Daarbij kregen ze nog een grote bos bloemen. We hopen dat we nog jaren op de vrijwilligheid van deze mensen kunnen rekenen. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.