Vrije Baptistengemeente Papendrecht gaat actievoeren om kas te spekken

10 maart 2011
Vrije Baptistengemeente Papendrecht gaat actievoeren om kas te spekken

PAPENDRECHT -De Vrije Baptisten gemeente Papendrecht is opzoek naar nieuwe huisvesting. Hoewel er nog geen concreet zicht is op een locatie, is het al wel duidelijk dat er een stevig prijskaartje aan hangt.

Daarom worden er allerlei acties gehouden onder de naam “Kerk (Z)onder Dak” met als doel om de kas te spekken. In dit kader hebben een aantal dames het plan opgevat om een tweedehands kinderkledingbeurs te organiseren.

Corina van Holten legt uit: ”De kinderkledingbeurs wordt gehouden op zaterdag 2 april van 10.00 tot 14.00 in wijkcentrum De Spil aan de Stellingmolen in Papendrecht. Iedereen is welkom om te winkelen, maar uiteraard zijn ook alle moeders van harte uitgenodigd om zelf kleding in te brengen voor de verkoop. De helft van de opbrengst is voor degene die de kleding inbrengt en de andere helft is bestemd voor de actie “Kerk (Z)onder Dak.” Als je zelf kleding wil inbrengen, dan kan je een mail sturen naar ecvanholten@filternet.nl. We sturen je dan een deelnemersnummer toe en meer informatie over hoe een en ander precies werkt. Tot zaterdag 2 april!”

Op de foto de organisatie van links naar rechts;
Corina van Holten, Petra Groenendijk, Margriet de Keijzer, Rianne Manni en Marlies Visser.
Liesbeth den Haan (niet op de foto).

Voor meer informatie, zie www.baptistenpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.