Biosoil wint Ondernemersprijs Drechtstreek 2001

11 januari 2002
Biosoil wint Ondernemersprijs Drechtstreek 2001

De Ondernemersprijs Drechtstreek 2001 is gewonnen door Biosoil uit Hendrik-Ido-Ambacht. Thieme's Echte Thee uit Papendrecht was ook één van de drie kanshebbers op de felbegeerde prijs. Het derde bedrijf was BaseLogistics uit Hendrik-Ido-Ambacht. De winnaar werd op 10 januari 2002 om 17:30 uur in Schouwburg Kunstmin in Dordrecht bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de KVK Rotterdam kantoor Dordrecht.

De bedrijven werden daar met een korte bedrijfsvideo gepresenteerd. De prijs werd onder brede belangstelling uitgereikt door de voorzitter van de KVK. Alledrie de bedrijven kregen een oorkonde mee als aandenken en als teken dat een nominatie al een prijs op zich was.
Na afloop was er de traditionele nieuwjaarsborrel waarbij de genomineerde bedrijven met een stand aanwezig waren.

Wilt u meer weten over Thieme's Echte Thee, dan kunt u iedere eerste zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur het Open Huis bezoeken op het Westeind 45/A of de website www.theecultuur.nl bekijken.


De bedrijfsvideopresentatie van
Thieme's Echte Thee


De winnaar van de Ondernemersprijs 2001:
Biosoil uit Hendrik-Ido-Ambacht


De genomineerden zijn in spanning wie de Ondernemersprijs 2001 gaat winnen...


Na afloop is de traditionele nieuwjaarsborrel waarbij de genomineerden ook een stand hadden, zoals hier Thieme's Echte Thee.

© fotografie: Hans Huisman

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.