Schaakvereniging 15 schaakborden rijker

18 februari 2011
Schaakvereniging 15 schaakborden rijker

PAPENDRECHT/ALBLASSERDAM - Dankzij het bedrijf Togo-Pak uit Molenaarsgraaf is onze schaakvereniging vijftien magnetische schaakborden rijker. Directeur Thomas Dijkstra had de demonstratieborden al geruime tijd in opslag.

Toen hij van de eigenaar toestemming kreeg om het materiaal weg te geven, belde hij naar voorzitter Kees Brinkman. Die zag meteen de
mogelijkheid om de borden onder andere te gebruiken bij de jeugdlessen. En zo ging jeugdleider Hans van den
Beukel met de drie jeugdige schakers van de familie Post (Carlein, Sarah en Floris) op donderdag 3 februari naar
Molenaarsgraaf om de borden en de stukken op te halen.

Bij het bedrijf, waar ze met ruim vijftig medewerkers,oproepkrachten en thuiswerkers én een vestiging in Nieuw-Lekkerland van aanpakken en inpakken weten, werd het prachtige schaakmateriaal in ontvangst genomen. Thomas Dijkstra: “Ik vind het geweldig dat zulke jonge
kinderen al in schaken zijn geïnteresseerd en het is leuk om op deze manier een steentje bij te dragen aan de
verbetering van hun spel.” Voor meer info over het bedrijf: www.togo-pak.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.