Verdachte aangehouden in onderzoek naar zakkenrollerij

08 februari 2011

PAPENDRECHT -en 28-jarige man uit Papendrecht is op maandagmorgen 7 februari aangehouden op verdenking van zakkenrollerij. Omstreeks 09.00 uur belde een getuige dat er al geruime tijd een buitenlands voertuig met draaiende motor op de Lijsterstraat stond. Agenten troffen de auto zonder draaiende motor aan met daarin een slapende man. De verdachten herkenden de man aan de hand van zijn kleding vanuit een onderzoek naar zakkenrollerij. Hij werd direct aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De man is al eerder in aanraking geweest met justitie voor diefstal en zakkenrollerij. De politie zet het onderzoek voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.