Verwarde man aangehouden na uitgieten benzine over geparkeerde auto's

04 februari 2011

PAPENDRECHT - De politie heeft op woensdagavond 2 februari een verwarde 29-jarige Papendrechter aangehouden. Omstreeks 21.15 uur kreeg de politie een melding van een buurtbewoner die zag dat de man benzine uitgoot over diverse geparkeerde auto's op de Staringlaan. Een aantal flatbewoners wezen de man aan die, toen de agenten ter plaatse kwamen, achter een auto zat. Bij het zien van politie zette de man het op een lopen en vluchtte, vanaf de Vondellaan gezien, de 1e flat op de Staringlaan in. Agenten kregen hem al snel te pakken, de man verzette zich hevig waardoor hij gewond raakte aan zijn gezicht en met gepast geweld moest worden aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol en drugs. Vermoedelijk wilde hij brand stichten, een aantal gedupeerden hebben al aangifte gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.