Groot sportevenement voor 15- tot 20-jarigen

04 februari 2011

PAPENDRECHT -Vrijdagavond 11 februari is in sporthal De Donck in Papendrecht een groot sportevenement voor 15- tot 20-jarigen. Met een heel gevarieerd aanbod van grote en kleinere sporten: basketbal, volleybal, handbal, tafeltennis, tafelvoetbal, minipool, darten, sjoelen en diverse megaspellen. Om de boel nog verder op te vrolijken draait een bekende DJ lekkere muziek.

Het begint om 19.30 uur en duurt tot 0.00 uur. Voor twee euro koop je (alleen in de voorverkoop) een kaartje en dat is tegelijkertijd een consumptiebon. Kaarten zijn te koop bij basketbalvereniging Flush’72, volleybalvereniging Flits, handbalvereniging DES’72 en tafeltennisvereniging Papendrecht, die het evenement in samenwerking met de gemeente Papendrecht organiseren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.