Fietsoversteek Burgemeester Keijzerweg/Molenlaan afgesloten

04 februari 2011
Fietsoversteek Burgemeester Keijzerweg/Molenlaan afgesloten

PAPENDRECHT -Sinds begin februari 2010 is de zuidelijke fietsoversteek op de Burgemeester Keijzerweg, ter hoogte van het busstation bij de Molenlaan, voor langere tijd afgesloten met rood-witte hekjes.

De gemeente heeft diverse meldingen ontvangen over deze oversteek: fietsers die de Burgemeester Keijzerweg willen oversteken richting het busstation / Molenlaan krijgen tegelijk groen licht met bussen (komende vanuit de richting Alblasserdam) die naar het busstation rijden. Een dergelijke situatie mag niet voorkomen en daarom is deze oversteek nu helemaal afgesloten.
 
De gemeente zal dit probleem oplossen bij de reconstructie, die naar verwachting ergens in 2012 plaatsvindt.
Fietsers dienen om te rijden en kunnen via de oversteek Jan Steenlaan en oversteek Burgemeester Keijzerweg hun weg naar de Molenlaan vervolgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.