Vier vrouwen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal

02 februari 2011

PAPENDRECHT - Op dinsdagmiddag 1 februari heeft de politie vier vrouwen van 22, 24 en 28 (2x) jaar uit Dordrecht aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De vier werden opgemerkt door personeel van een supermarkt die de situatie niet vertrouwde en doorgaf dat de vrouwen vermoedelijk met de auto het dorp uit zouden rijden.

Op de Sportlaan herkenden agenten het voertuig aan de hand van het doorgegeven kenteken en signalementen. Bij het onderzoek in de auto werden veel plastic tassen met onder andere verzorgingsproducten aangetroffen. Vermoedelijk zijn deze spullen allemaal van diefstal afkomstig en hebben de verdachten een tocht langs diverse winkels gemaakt. De politie doet uitvoerig onderzoek, onder andere met het gebruik van camerabeelden. De vrouwen zijn in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.