Wethouder Koppenol neemt handtekeningen voor discotheek in ontvangst

28 januari 2011
Wethouder Koppenol neemt handtekeningen voor discotheek in ontvangst

PAPENDRECHT - Donderdag 28 januari overhandigden Laura de Borst en Matthijs Keller 1099 handtekeningen voor een discotheek aan Kees Koppenol, wethouder jeugd van de gemeente Papendrecht.

De initiatiefnemers voor deze handtekeningenactie hebben laten zien dat de wens breed leeft om in Papendrecht een discotheek te hebben. Afgelopen maand bleek een discoavond bij jongerencentrum Interval al een groot succes met een opkomst van bijna 250 jongeren in de leeftijd van twaalf tot vijftien jaar. Wethouder Koppenol: ‘Wat mij betreft gaat Interval door met het organiseren van deze discoavonden. Natuurlijk heel goed dat een aantal jongeren hiertoe het initiatief hebben genomen. Net als het initiatief van Laura en Matthijs om handtekeningen op te halen voor een discotheek.

Het is duidelijk dat ook vele jongeren in de leeftijd boven de 15 jaar een discotheek willen. Daar ga ik mij voor inzett en. Ik heb al overleg gevoerd met mijn collega in Alblasserdam omdat in de media over Polder Nieuwland als locatie is gesproken. Het is nu echter nog te vroeg om over een locatie te spreken.

Vandaag is vooral van belang dat jongeren initiatief tonen, hun wensen bekend maken en in actie komen om te realiseren wat zij graag willen. Dat waardeer ik zeer. Laura en Matthijs kunnen rekenen op mijn inzet om een discotheek in Papendrecht te realiseren. Mijn rol zal zijn om partijen bij elkaar te brengen en voorwaarden te scheppen. Het is aan ondernemers om een discotheek daadwerkelijk te realiseren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.