Knuppel en pepperspray in beslaggenomen na onenigheid

26 januari 2011

PAPENDRECHT - Een 39-jarige man uit Papendrecht is op dinsdagmiddag 25 januari op de Goudsbloemstraat aangehouden na een onenigheid. De politie ontving omstreeks 14.15 uur een melding van een vechtpartij.

Toen agenten ter plaatse waren was dat niet meer het geval  maar bleek nog wel sprake van een gespannen sfeer tussen twee mannen. Omdat beiden geen duidelijkheid gaven over wat er was voorgevallen, werden zij gevorderd weg te gaan.

De 39-jarige man gaf hieraan niet snel gehoor waardoor één van de agenten hem met lichte dwang wegduwde. Onder de jas van de man voelde de agent een hard voorwerp waarna deze op de grond viel. Het bleek een zelfgemaakte knuppel. De man werd aangehouden en bij fouillering troffen de agenten eveneens een busje pepperspray aan. De spullen werden in beslaggenomen, na overleg met justitie moest de man 440 euro betalen en werd heengezonden.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.