Aanrijding tussen fietster en bromfietser

26 januari 2011

PAPENDRECHT -Een 14-jarig meisje uit Dordrecht heeft op dinsdagmiddag 25 januari een beenfractuur opgelopen na een aanrijding met een 30-jarige bromfietser uit Alblasserdam.


De man reed omstreeks 15.00 uur vanuit Dordrecht richting Papendrecht over het fietspad bij de brug over de N3. Onderaan bij de Burgemeester Keijzerweg stak het meisje op haar fiets over, druk in de weer met haar mobieltje. Zij had geen oog voor het overige verkeer en kwam daardoor, ondanks de waarschuwing middels haaientanden om te stoppen, in botsing met de bromfietser. Het meisje werd opgenomen in het ziekenhuis in Dordrecht. De bromfietser hield licht letsel aan zijn knie over.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.