Chemie-Pack verdacht van handelen in strijd met vergunning

13 januari 2011

PAPENDRECHT - Het bedrijf Chemie-Pack, waar de grote brand van Moerdijk heeft gewoed, is in staat van beschuldiging gesteld inzake het in strijd handelen met de vergunning.

Volgens het OM is bij doorzoeking van het kantoor van Chemie-Pack, dat elders gevestigd was, dit gebleken.

Chemie-Pack begrijpt de beschuldiging niet. Volgens een woordvoerder van het bedrijf heeft Chemie-Pack herhaaldelijk verzocht duidelijkheid te geven over de gronden waarop de verdenking gebaseerd is, maar is geen duidelijkheid gegeven door het OM.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.