Onderzoek naar poging inbraak/diefstal auto

11 januari 2011

PAPENDRECHT – Op de Zernikelaan hebben twee mannen in de nacht van maandag op dinsdag 11 januari omstreeks middernacht geprobeerd in te breken in een auto.

Een getuige werd wakker van een paar klappen, zag twee mannen bij de auto staan en belde direct de politie. Vermoedelijk door de alertheid van deze melder en de politie die snel ter plaatse kon zijn, hebben de mannen het hazenpad gekozen.

Helaas werden zij na uitgebreid onderzoek niet meer aangetroffen. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan van het ontbreken van de bumper, verder ontbreekt er niets. In de omgeving van de woning zagen de agenten daarna een bumper liggen die afkomstig was van het voertuig. Deze zal worden onderzocht op vingerafdrukken en andere sporen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.