Brabant Nieuws Extra over onderzoeksresultaten RIVM brand

11 januari 2011

PAPENDRECHT - Omroep Brabant zal vanavond om 17:30 in het programma een live uitzending vertonen vanwege de persconferentie in Moerdijk inzake de grote brand bij Chemie-Pack.

In deze persconferentie zullen burgemeester Arno Brok van Dordrecht, voorzitter veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en Peter van der Velden van Breda, voorzitter veiligheidsregio Midden- en West-Brabant toelichting geven op het door het RIVM gedane onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.