Tweetal aangehouden met inbrekerswerktuigen

17 december 2010

PAPENDRECHT - Een 23-jarige man en 24-jarige man uit Heerjansdam zijn in de nacht van woensdag op donderdag 16 december aangehouden voor het in bezit hebben van inbrekerswerktuigen. Surveillerende agenten zagen de mannen in een auto over de Markt rijden en besloten het tweetal te onderwerpen aan een routinecontrole. Toen de agenten daarbij in de kofferbak keken, troffen ze daar verschillende inbrekerswerktuigen aan. Hierop is het tweetal aangehouden en meegenomen naar het bureau. De inbrekerswerktuigen en de auto zijn in beslag genomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.