VVHP neemt afscheid van Anjo Maas

17 december 2010
VVHP neemt afscheid van Anjo Maas

PAPENDRECHT - Het bestuur van de Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft op donderdag 16 december 2010 afscheid genomen van de secretaris van de vereniging. Liefst 10 jaar heeft Anjo Maas een bestuursfunctie gehad van voorzitter tot secretaris. Ze heeft dit jarenlang vol overgave gedaan en vindt nu dat het genoeg geweest is. Het bestuur en hondensporters namen op een feestelijke manier afscheid van haar

Bij Anjo zal de vereniging altijd nog een plaatsje houden in haar hart. Ze heeft het erg naar haar zin gehad, maar wil meer tijd met haar kleinkind door gaan brengen en in de zomer er op uit gaan met de caravan.

Haar taak zal overgenomen worden door Anneke van der Perk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.