Verdachten aangehouden met inbrekerswerktuig

17 december 2010

PAPENDRECHT - Op het Achterom heeft de politie in de nacht van donderdag op vrijdag 17 december twee mannen van 23 en 24 jaar uit Heerjansdam aangehouden. Agenten zagen de twee in een auto rijden waarna uit controle van het kenteken en de persoonsgegevens bleek dat beiden al eerder waren aangehouden op verdenking van heling. In het voertuig werden inbrekerswerktuigen als bivakmutsen en gereedschap aangetroffen. De spullen zijn in beslaggenomen voor sporenonderzoek, de politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.