Binnenkort voetbalplaatjes van v.v. Papendrecht sparen

13 december 2010

PAPENDRECHT - Binnenkort kunnen Papendrechters voetbalplaatjes van v.v. Papendrecht sparen bij C1000 Westpolder. Een voetbalplaatjesactie om alle voetballers van Papendrecht te sparen en te verzamelen in een eigen voetbalplaatjes sticker album. C1000 Westpolder heeft het bestuur van de voetbalvereniging benaderd om mee te doen aan een unieke spaaractie. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de club extra te promoten en wil alle clubleden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.
 
Op zaterdag 11 december zijn de foto’s op het Slobbengors gemaakt.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.