Verboden: boksbeugel en stalen pijp in de auto

10 december 2010

PAPENDRECHT - In de nacht van donderdag op vrijdag 10 december is een 20-jarige Rotterdammer aangehouden in Papendrecht op de Burgemeester Keijzerweg. Surveillerende agenten controleerden hem om 03.15 uur in de nacht. De bestuurder verklaarde post aan het rondbrengen te zijn.

Gezien deze niet aannemelijke verklaring doorzochten de agenten zijn auto. Ze troffen in het voertuig een boksbeugel en een stalen pijp aan. Deze wapens zijn verboden bij de wet Wapens en Munitie. De man moest mee naar het politiebureau waar hij ingesloten werd en afstand deed van de wapens. Na verhoor werd hij weer heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.